Van wilde tijden terug naar het ‘nieuwe’ normaal.


Van wilde tijden terug naar het ‘nieuwe’ normaal.


We leven in een wilde tijd waar ‘het licht aan het einde van de tunnel’ gelukkig steeds beter te zien is; we hopen gezamenlijk binnenkort weer naar het ‘nieuwe’ normaal terug te kunnen keren.

In de tussentijd is het in de bouw en industrie bijzonder druk. Daarnaast hebben we te maken met een wereldwijde schaarste aan grondstoffen als gevolg waarvan de prijsstijgingen ons om de oren vliegen.

Ook Lecot-Biermans ontkomt hier niet aan, al moet worden gezegd dat we de kostenstijgingen door onze inkoopkracht nog redelijk hebben kunnen matigen.

Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief met acties, mededelingen en updates over onze laatste ontwikkelingen.
Wij zijn druk bezig met modernisering van ons distributiecentrum in Breda. Ook in de vestigingen komen we inmiddels redelijk op het beoogde niveau qua aankleding, ruimte en nieuwe machinemerken.

Daarnaast gaan we in oktober 2021 vermoedelijk over op het ERP systeem van Lecot, wat ons qua efficiëntie en mogelijkheden direct in de kopgroep van leveranciers van de 21e eeuw brengt. Ook wat betreft de diverse keuzes op basis van bestelmogelijkheden.

We zetten elke dag stappen naar de nieuwe moderne toekomst, waar we inzetten op een verbeterde en verhoogde service voor al onze klanten.

Ga direct naar

Volg ons Nieuwsbrief
Account
Vestigingen | Openingstijden
Facebook
Aanvraag zakelijk account Garantie verlenging
LinkedIn
Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden Privacyverklaring
Youtube Ontvang alle informatie over nieuwe producten, evenementen, kortingen en aanbiedingen in uw mailbox.
Bestellijsten Vacatures
InstagramOm deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.