Lecot-Biermans gaat verder!


Lecot-Biermans gaat verder!


Zoals bekend zijn we in de vestigingen in Werkendam en Kapelle inmiddels in de eindfase van de ‘upgrade actie’ beland. In Werkendam hebben we door herinrichting zo’n 65 m2 extra effectieve showroomruimte gewonnen en in Kapelle hebben we de unit naast onze oorspronkelijke winkel al vrijwel volledig ingericht. We kunnen hierdoor ruim 200 m2 extra winkelruimte benutten.

In Breda hebben we de voormalige designshop ingericht als Kelfort Center. Alle bestaande machinewanden zijn opgefrist en aangevuld. Tevens zijn er nieuwe namen bijgekomen zoals: DeWalt en Blåkläder.

De volgende fase in Breda is meer een systematisch en logistiek gebeuren; we gaan de winkel ‘afscheiden’ van het magazijn. We hebben door analyse verkregen informatie over frequent verkochte artikelen gebruikt, om de winkelruimte beter en effectiever te benutten. Hierdoor hoeven we veel minder vanuit de winkel naar het magazijn te lopen en kunnen we betere en snellere service aanbieden aan onze klanten. De collega’s in de winkel kunnen zich hierdoor veel beter op de winkel en de specifieke winkelvoorraad concentreren.

Tegelijkertijd zijn we druk bezig met het herinrichten van het magazijn in Breda; frequent verkochte artikelen komen op kortere afstand te liggen waardoor de orderpickers veel minder meters hoeven te lopen. Verder zijn we bezig met onze huidige verhuur afdeling leeg te ruimen om plaats te maken voor vergroting van de ruimte voor inkomende goederen.
Dit alles doen we als voorbereiding op de onvermijdelijke schaalvergroting om in de toekomst nieuwe filialen te openen.


Ga direct naar Over Lecot-Biermans
Ga direct naar
Volg ons Nieuwsbrief
Algemene verkoop- en
Wie zijn wij? Duco ventilatie en zonwering Facebook
leveringsvoorwaarden Actueel Klep-, val- en draairamen LinkedIn
Garantie verlenging Contact
Youtube Ontvang alle informatie over nieuwe producten, evenementen, kortingen en aanbiedingen in uw mailbox.
Privacy Vacatures
InstagramOm deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.