“De dolle vrijdag”.


“De dolle vrijdag”.


In navolging van Lecot in België introduceren wij in Nederland “De dolle vrijdag”. Een aantal keren per jaar organiseren wij deze op een vrijdagmiddag in één van onze vestigingen. We nodigen leveranciers en fabrikanten uit met demonstraties, introducties van nieuwe gereedschappen en technieken en we bieden onder het genot van een hapje en een drankje onze producten aan met speciale kortingen en acties.

“De dolle vrijdag” zal als eerste plaatvinden op 24 september 2021 in onze vestiging in Kapelle. Toevalligerwijs vieren wij dan tevens het 10-jarig bestaan van ons filiaal in Kapelle.

Lecot-Biermans is al decennia lang vertegenwoordigt in Zeeland waar we een grote en loyale klantenkring hebben opgebouwd. Echter de grote doorbraak in Zeeland kwam na de start van de vestiging in Kapelle. Tegenwoordig is Lecot-Biermans in Kapelle een begrip in de wijde omgeving met vier ervaren collega’s in de winkel en twee vertegenwoordigers op de weg.

“De dolle vrijdag” gaat toeren en komt in de toekomst ook in het filiaal bij u in de buurt. Wij houden u graag op de hoogte en wensen u veel leesplezier!Ga direct naar Over Lecot-Biermans
Ga direct naar
Volg ons Nieuwsbrief
Algemene verkoop- en
Wie zijn wij? Duco ventilatie en zonwering Facebook
leveringsvoorwaarden Actueel Klep-, val- en draairamen LinkedIn
Garantie verlenging Contact
Youtube Ontvang alle informatie over nieuwe producten, evenementen, kortingen en aanbiedingen in uw mailbox.
Privacy Vacatures
InstagramOm deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.