Nieuwe informatie van en over Lecot-Biermans.


Nieuwe informatie van en over Lecot-Biermans.


Voor u ligt weer een nieuwe nieuwsbrief van Lecot-Biermans.
We zijn inmiddels bijna twee jaar geïntegreerd in de organisatie van onze moederfirma Lecot in België en we mogen gerust zeggen dat die integratie ons als team bijzonder goed bevalt.

We zijn in die tijd “aan onze haren meegetrokken” naar een hoger niveau op vrijwel elk aspect van onze bedrijfsvoering. Dit start met de kwaliteit van onze inkoop en loopt door tot een hogere mate van professionaliteit in ons distributiecentrum en de data waarmee we dagelijks werken.

De samenwerking binnen een grotere organisatie met betere en meer mogelijkheden geeft ook nieuw elan en een helder zicht op toekomstige ontwikkeling. We zijn inmiddels al meer dan 124 jaar toegewijd aan onze klanten en hebben daar nu nog betere middelen voor gekregen.

We zijn en blijven een volledig Nederlands bedrijf met een eigen Nederlandse identiteit. De Nederlandse markt is ons domein en daar streven we naar de positie van preferente partner in de bouw en industrie.

Verdere ontwikkelingen:  >>


Ga direct naar Over Lecot-Biermans
Ga direct naar
Volg ons Nieuwsbrief
Algemene verkoop- en
Wie zijn wij? Inloggen voor scanning Facebook
leveringsvoorwaarden Actueel Klep-, val- en draairamen LinkedIn
Garantie verlenging Contact Duco ventilatie en zonwering Youtube Ontvang alle informatie over nieuwe producten, evenementen, kortingen en aanbiedingen in uw mailbox.
Privacy Vacatures
InstagramOm deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.