Nieuw, vernieuwd doch vertrouwd.


Nieuw, vernieuwd doch vertrouwd.


Voor u ligt een nieuwe editie van de Lecot-Biermans nieuwsbrief. In deze boeiende tijd van sportspektakels en een terugtrekkend coronavirus, zijn we op weg naar de zomervakantie. Maar ook tijdens de zomervakantie blijven wij u van dienst zijn.

Na de zomer gaan we nieuwe assortimenten gereedschappen en bevestigingsmiddelen in ons productengamma introduceren rondom het thema ‘luchtdicht bouwen’. We informeren u hierover meer in onze volgende nieuwsbrief!

In september 2021 vieren we groots het 10-jarig bestaan van onze vestiging in Kapelle en in oktober 2021 gaan we de vestiging in Breda feestelijk heropenen. Deze festiviteiten plannen we uiteraard onder voorbehoud van overheidsmaatregelen, maar we gaan er vooralsnog vanuit dat we twee feesten kunnen gaan geven.

Kom eens langs in één van onze vestigingen. We tonen u onder andere wandpresentaties met de nieuwste generaties elektrische machines van alle toonaangevende fabrikanten. Laat u informeren over de laatste technische ontwikkelingen en innovaties.

We wensen u veel leesplezier!Ga direct naar Over Lecot-Biermans
Ga direct naar
Volg ons Nieuwsbrief
Algemene verkoop- en
Wie zijn wij? Duco ventilatie en zonwering Facebook
leveringsvoorwaarden Actueel Klep-, val- en draairamen LinkedIn
Garantie verlenging Contact
Youtube Ontvang alle informatie over nieuwe producten, evenementen, kortingen en aanbiedingen in uw mailbox.
Privacy Vacatures
InstagramOm deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.