Brandblussers keuring in Vianen.

Wanneer zijn bij jullie de brandblussers voor het laatst gecontroleerd? Lecot-Biermans Vianen organiseert op maandag 5 december 2022 een “brandblussers keuringsdag”. Klik hier voor meer informatie.


Pitstopdag Lecot-Biermans Vianen en Breda 🏎️🏁.

Kom een kijkje nemen op 11 november 2022 in VIANEN en/of op 24 november 2022 in BREDA.
Vooraf aanmelden voor een gratis controle en onderhoudsbeurt van uw Spit Paslode gasapparatuur is wenselijk. Zo binnenlopen kan natuurlijk ook ALTIJD. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de toepassingsgebieden en zijn er diverse demonstraties. Tijdens je bezoek krijg je 5% korting op alle Spit Paslode apparatuur en een vrijdagmiddag hamer.
Klik hier om aan te melden.

Nieuwbouw in Werkendam.

Onze Lecot-Biermans vestiging Werkendam gaat in de nabije toekomst verhuizen. Momenteel wordt er hard gewerkt om de nieuw te bouwen vestiging te realiseren.

En de winnaars zijn... 🍾🏆

Jan Sinke, Ronald Oskam, Rick Aalbers en Luc van den Berge.
Deze vakmannen kunnen deze zomer lekker ontspannen met hun Tec7 sup.
Van harte gefeliciteerd.

Vestiging Werkendam krijgt een nieuw pand.


Op 19 juli 2022 werd de eerste paal geslagen voor de bouw van de nieuwe vestiging Lecot-Biermans Werkendam. Een feestelijk moment voor bouwer, opdrachtgever en (toekomstige) klant. De verwachting is dat we aan het eind van 2022 of begin 2023 het pand kunnen betrekken.

Prijslijst Duco per 1 juli 2022Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste acties en nieuwtjes? Meldt u zich hier dan aan.

Ga direct naar Over Lecot-Biermans
Ga direct naar
Volg ons Nieuwsbrief
Algemene verkoop- en
Wie zijn wij? Inloggen voor scanning Facebook
leveringsvoorwaarden Actueel Klep-, val- en draairamen LinkedIn
Garantie verlenging Contact Duco ventilatie en zonwering Youtube Ontvang alle informatie over nieuwe producten, evenementen, kortingen en aanbiedingen in uw mailbox.
Privacy Vacatures
InstagramOm deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.