Extra sleutels of cilinders nodig?


Lecot-Biermans heeft in alle vestigingen vakbekwame sleutelspecialisten in dienst, die uw bestaande sleutel kunnen kopiëren terwijl u erop wacht.

In al onze filialen kunt u diverse sleutels laten bijmaken. Echter in Breda zijn we het meest gespecialiseerd in (complexe) autosleutels, certificaatsleutels en beschikken we over een enorm divers assortiment.

Certificaatsleutel

Indien u een nieuw exemplaar van uw certificaatsleutel wenst, dient u het certificaat mee te nemen. Wij bestellen dan het door u gewenste aantal bij onze leverancier. De levertijd hangt af van het merk.

(Geprogrammeerde) autosleutel

Voor een kopie van uw (geprogrammeerde) autosleutel dient u ook het origineel mee te nemen. Wij kopiëren de sleutel en de opgeslagen elektronische code.

Cilinder- en fietssleutels

De meest voorkomende cilinder- en fietssleutels hebben wij op voorraad. Voor gecertificeerde sleutels vragen wij u uw certificaat mee te nemen, zodat wij de sleutel bij onze leverancier kunnen bestellen.  


Ga direct naar Over Lecot-Biermans
Ga direct naar
Volg ons Nieuwsbrief
Algemene verkoop- en
Wie zijn wij? Inloggen voor scanning Facebook
leveringsvoorwaarden Actueel Klep-, val- en draairamen LinkedIn
Garantie verlenging Contact Duco ventilatie en zonwering Youtube Ontvang alle informatie over nieuwe producten, evenementen, kortingen en aanbiedingen in uw mailbox.
Privacy Vacatures
InstagramOm deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.