Lecot-Biermans is een totaalleverancier voor de bouw en industrie in Nederland en België met distributiecentrum en hoofdkantoor in Breda en vestigingen in Werkendam, Kapelle (Zeeland) en Lexmond. We bestaan sinds 1898 en per 2020 maken we deel uit van de Belgische firma Lecot waardoor we onze services en productaanbod nog verder hebben kunnen vergroten.

Lecot met het hoofdkantoor te Heule bij Kortrijk België, is marktleider van de Belgische ijzerwarenwereld. Het bedrijf bestaat reeds sinds 1888 en telt 64 vestigingen verspreid over geheel België. Lecot is bekend om zijn sterk logistiek apparaat en zijn innovatieve ideeën om zijn klanten een toegevoegde waarde te bieden. Lecot is sinds jaren aanwezig op de Nederlandse markt via Lecot Nederland (voorheen Bouwbeslag Partners).

We werken in Nederland met ruim zestig mensen dagelijks hard en intensief om onze klanten exact 'op het juiste moment' te faciliteren.
In de loop van ruim 123 jaar zijn we geëvolueerd tot een ISO9002 gecertificeerde specialist ter ondersteuning van industrie, aannemers- en bouwbedrijven, renovatie- onderhoud- en klusbedrijven en woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in mechanische en elektrische sluit- en toegangscontrolesystemen, zowel qua advisering als levering en montage. De verkoopafdeling bestaat uit bekwame, gekwalificeerde vakmensen, thuis in utiliteit- en woningbouw, renovatiewerk, glas- en roosterwereld en in de metaal- en timmerindustrie. De logistieke afhandeling van onze transacties hebben en houden we in eigen handen. We zijn hierdoor verzekerd van de controle over ons proces van eerste contact tot aflevering/montage.

Lecot-Biermans beschouwt zijn team als de overwegende factor voor succes; verantwoordelijkheid, initiatief en oplossingsgerichtheid zit in onze genen.


Missie

Lecot-Biermans streeft in zijn handelen constant naar de status van preferente partner voor al zijn afnemers onder de nadrukkelijke voorwaarden van conformiteit aan wettelijke regelgeving, duurzame en maatschappelijke aspecten.

Onze doelstelling is groei van marktaandeel in de bouw- en industriekolom door zowel autonome groei alsook door overname van bestaande ondernemingen en/of het oprichten van nieuwe vestigingen binnen en buiten ons verzorgingsgebied.

Ga direct naar

Volg ons Nieuwsbrief
Account
Vestigingen | Openingstijden
Facebook
Aanvraag zakelijk account Garantie verlenging
LinkedIn
Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden Privacyverklaring
Youtube Ontvang alle informatie over nieuwe producten, evenementen, kortingen en aanbiedingen in uw mailbox.
Bestellijsten Vacatures
InstagramOm deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.