Kit training
Professioneel Voegafdichten

Kit training

Met de nieuwe wet kwaliteitswaarborging, die per 1 januari 2024 van kracht wordt, is het van cruciaal belang dat jouw bedrijf hoogwaardige producten en montage levert. Wij bieden je de perfecte gelegenheid om jouw medewerkers bij te scholen, zodat zij in staat zijn om op de juiste manier kit- en lijmproducten toe te passen en de gewenste kwaliteit te leveren. Versterk jouw vaardigheden met onze training “Professioneel Voegafdichten”!

Deze training, bedoeld voor bedrijven die regelmatig kitwerk hebben, kunnen hiermee hun kwaliteit waarborgen en verhogen.
De training bestaat uit één dagdeel (in de ochtend of in de middag) met zowel theorie, maar uiteraard ook praktijk. De training wordt gegeven door Soudal Nederland, Lecot en de firma Afdichtingindebouw. Afdichtingindebouw geeft wereldwijd instructies op het gebied van het afdichten en kitten.
Neem voor meer informatie en/of aanmelding voor de cursus contact op met jouw Lecot Nederland of Lecot-Biermans vertegenwoordiger of stuur een mail naar barbara.rensen@lecot.nl

Medewerkers van Lecot Nederland en Lecot-Biermans hebben de kit training gevolgd en leggen uit wat de voordelen zijn van het juiste kitgebruik.